Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Abonneer
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
12 Dec 2021

Nebbiolo op z'n best...

 

 

Commendatore G.B. Burloto



Nebbiolo is een te gekke druif en ik ben verliefd op al haar verschijningen. Deze week kwam er weer een heel mooie binnen: de Langhe Nebbiolo 2020 van Burlotto. Een wijn die uitblinkt in transparantie en elegantie. Transparantie niet alleen wat betreft de kleur: licht en robijnrood; maar ook in de neus, waar houtaroma’s volledig afwezig zijn en fruitige, florale en peperige tonen de boventoon voeren. In de mond gaat elegantie boven dom krachtvertoon: levendige frisheid, ragfijne tannine en al heel open.

Eigenlijk is dit een profielschets voor alle Burlotto-wijnen! Of het nu om de Barbera gaat met zijn verleidelijk frisse kersigheid; de boerse Freisa met zijn rustieke tannine en aardse tonen; of de Dolcetto die in sensualiteit aan de Monvigliero doet denken, Fabio maakt zijn wijn zo dat de tannine comfort biedt, de zuren uitnodigen en de complexiteit vanzelfsprekend  is. Kijk hier naar alles wat Burlotto te bieden heeft. 

Fantastisch hoeveel verschillende druiven hij laat schitteren, tergend hoe weinig flessen hij per etiket maakt. Des te leuker dat ik dit  jaar voor de snelle besteller nog een beetje Barolo Acclivi 2017 beschikbaar heb, maximaal één fles per persoon!

 


Comm. G.B. Burlotto
Langhe Nebbiolo Burlotto DOC 2020

Bestel hier...


Comm. G.B. Burlotto
Acclivi Barolo DOCG Butlotto 2017

Bestel hier...

Bezorging

Als u nu bestelt zal de wijn nog wel voor Kerst aankomen. PostNL en andere bezorgdiensten waarschuwen echter al wel voor de drukte. Dus wees op tijd met uw Kerstinkoop!
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »