iDEAL betalingen iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

Creditcard Creditcard  Credit Cards

Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende de maand uitgegeven hebben, terug. De wereldwijd bekende creditcard-bedrijven wekken vertrouwen bij klanten en consumenten, en bieden doorgaans uitgebreide kopersbescherming en -verzekering.

 

Afterpay

Achteraf betalen’ geeft de u de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u de factuur via Afterpay. De daadwerkelijke betaling regelt u zelf met Afterpay.

 
SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Het werd geïntroduceerd door de Europese Raad om het betaalverkeer in Europa te vereenvoudigen. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening.