BEZORGEN, RETOURNEREN en aanvullende VOORWAADEN ZAKELIJKE KLANTEN – maart 2022

Prijzen:

De prijzen op zakelijk.eckenmaurick.nl zijn actueel, alle voorgaande noteringen vervallen. Vermelde prijzen zijn per fles. En worden per verpakking uitgeleverd. De verpakkingseenheid staat vermeld in de web-app. Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Bezorgen:

Voor een levering minder dan 48 flessen of een factuur waarde van minder dan € 400.- exclusief btw wordt een vrachttoeslag berekend.

In verband met de stijgende dieselprijzen houden wij ons het recht voor het minimale leverbedrag en verzendtarieven aan te passen. Bestellingen kunnen ook kosteloos worden afgehaald bij ons magazijn in Amsterdam, heeft u daar vragen over neem dan contact met ons op.

Levering:

Eck en Maurick werkt samen met C.J. Hendriks, specialist op het gebied van wijnbezorging. De chauffeur zet uw bestelling altijd netjes binnen, maar ruimt uw bestelling niet op. De chauffeur mag helaas geen traplopen met wijndozen of -kisten. Bij eventuele retourzendingen staat de zending klaar waar u normaal uw bestelling ontvangt. De chauffeur mag namelijk niet zelfstandig de zending uit uw opslag pakken.

Reclames:

Reclames met betrekking tot transport moeten direct bij ontvangst gemeld worden via [email protected]

Retourneren:

Een foutief geleverd artikel of een product dat niet aan de kwaliteitsnorm voldoet, kan na overleg met ons bij de eerstvolgende levering retour worden gegeven. U ontvangt dan een creditnota. Neem hiervoor contact op met [email protected].

Betaling:

Zakelijke klanten ontvangen een factuur die binnen veertien dagen na factuurdatum moet worden voldaan, tenzij anders is overeengekomen.

Voorwaarden:

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden van Eck en Maurick, welke u kunt vinden op www.eckenmaurick.nl. Aangevuld met de voorwaarden voor zakelijke klanten zoals deze zijn opgenomen in dit schrijven.