Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Abonneer
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
29 Oct 2021

MADRE, opwindendste wijn van 2021

 

 

Wijnkenner Esmee Langereis selecteerde voor de NRC de mooiste, lekkerste en opwindendste wijnen van 2021 voor elke gelegenheid.

In de categorie om cadeau te geven, want: niet te gek duur, maar zéker niet te voordelig, moet bewaard kunnen worden en een mooie uitmonstering is ook mooi meegenomen. Last but not least: met gedenkwaardige inhoud. Met de feestdagen in aantocht is dit een niet te negeren tip:

Italo Cescon Madre, Manzoni Bianco 2017

Alleen de fles maakt al indruk: robuust postuur en met wassen dop waarin ‘Madre’ is uitgekerfd. En dan de wijn! Strogroen, licht troebel en van biologische komaf. Resulteert in knisperende citruszuren, grapefruitbitters, kruiden en vonkende mineraliteit.

Verrassende wijn met lekker eigen smaak en eigenwijs karakter die zich nu eens niet aan de hand van de geijkte wijnen laat beschrijven.

Tot 1 december houden we de prijs op € 26,50 daarna zijn we genoodzaakt de prijs te verhogen naar € 29,75. Hou er rekening mee het is zolang de voorraad strekt, dus op = op en ook echt op. En mooi meegenomen, hij heeft ook nog eens 3 glaasjes bij Gambero Rosso. 

 

BESTEL HIER.........

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »