Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Abonneer
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
04 Sep 2021

Introductie aanbieding nieuwe website

COOL - Rood

Cool Rood voor een lekkere nazomer en nog 1 keer de BBQ aan. Een actie doos bestaande uit CArLin, Santa Maddalena Morit en Barbera d'Alba Superiore.

De Santa Maddalena Morit 2019 een schoolvoorbeeld van de traditionele rode wijn van Alto Adige. Licht van kleur en smaak, maar met veel meer complexiteit en lengte dan je verwacht. Heel breed inzetbaar want combineert bij vrijwel alles, maar stijgt boven zichzelf uit in combinatie met plak Tiroler Speck.

Colline Novaresi Carlin 2018 komt van een relatief nieuwe producent: Boniperti uit een oud maar relatief onbekend gebied. Alto Piemonte liep leeg aan het begin van de industrialisatie, nu Fiat zijn laatste fabriek in Italie gesloten heeft en de warmte van het zuiden steeds dichter naar de Alpen optrekt, is er weer genoeg energie om de verlaten wijngaarden te bewerken. Boniperti heeft maar drie hectare en maak daarvan een schitterende Fara – daarover meer als ik de hoop op zonnige dagen echt heb opgegeven – en deze Nebbiolo Carlin. Voor een Nebbiolo ongelooflijk zacht en heel geurig, daarom heel sappig en ongelooflijk lekker om zo te drinken of vrijwel elk maal. Niet te warm serveren!

Barbera 2018 Palladino, de verrassing van een proeverij dit voorjaar: waar deze eenvoudige boerenwijn eigenlijk vooral als mondspoeler bediend was in de overgang van Brunello naar Barolo, stal hij de show. Fruit en sap zijn standaard voor een Barbera maar deze wijn bracht het naar een ander niveau. Fantastisch als geluk zo eenvoudig is.

KLIK HIER OM EEN DOOS TE BESTELLEN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »