Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Aanbieding - Introductie nieuwe website

Aanbieding - Introductie nieuwe website

€96,80 €85,50
op voorraad
6x COOL - Rood voor een lekkere nazomer. Een actie doos bestaande uit CArLin, Santa Maddalena Morit en Barbera d'Alba Superiore
Eck en Maurick.
  • Gratis verzending vanaf €75,00.
  • Elke wijn per fles te bestellen.
  • Telefoon: +31-(0)6-47888757
  • Leeftijdsverificatie dmv iDIN.
Beschrijving

COOL - Rood voor een lekkere nazomer. Een actie doos bestaande uit CArLin, Santa Maddalena Morit en Barbera d'Alba Superiore. 

De Santa Maddalena Morit 2019 is een schoolvoorbeeld van de traditionele rode wijn van Alto Adige. Licht van kleur en smaak, maar met veel meer complexiteit en lengte dan je verwacht. Heel breed inzetbaar want combineert bij vrijwel alles, maar stijgt boven zichzelf uit in combinatie met plak Tiroler Speck.

Colline Novaresi Carlin 2018 komt van een vrij nieuwe producent: Boniperti uit een oud maar relatief onbekend gebied. Alto Piemonte liep leeg aan het begin van de industrialisatie, nu Fiat zijn laatste fabriek in Italië gesloten heeft en de warmte van het zuiden steeds dichter naar de Alpen optrekt, is er weer genoeg energie om de verlaten wijngaarden te bewerken. Boniperti heeft slechts drie hectare en maakt een schitterende Fara – daarover meer als ik de hoop op zonnige dagen echt heb opgegeven – en deze Nebbiolo Carlin. Voor een Nebbiolo ongelooflijk zacht en heel geurig, daarom heel sappig en ongelooflijk lekker om zo te drinken of bij vrijwel elk maal. Niet te warm serveren!

Barbera 2018 Palladino, de verrassing van een proeverij dit voorjaar. Waar deze eenvoudige boerenwijn eigenlijk vooral als mondspoeler bedoeld was in de overgang van Brunello naar Barolo, stal hij de show. Fruit en sap zijn standaard voor een Barbera maar deze wijn bracht dit naar een ander niveau. Fantastisch als geluk zo eenvoudig is.

Deze aanbieding loopt van 10 september 2021 tot en met 20 september 2021. Het is een introductie aanbieding ter gelegenheid van onze nieuwe website. 

De inhoud van de doos is 2 flessen CArLin 2018, 2 flessen Santa Maddalena Morit 2019 en 2 flessen Barbera d'Alba Superiore 2018.

 

 

Land van herkomst Italië
Gebied Piëmonte, Trentino Alto Adige
Producent Gilberto Boniperti, Palladino en Loacker Schwarhof
Druif Nebbiolo, Barbera en Schiava
Kleur Rood
% 13 % vol, 13% vol en 15% vol
Hout gehad Nee
Biologisch Nee
Inhoud 6x 0,75L