Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Etna Rosso DOC 2016

Etna Rosso DOC 2016

€19,95
op voorraad
Deze wijn wordt gemaakt van de jonge stokken van de verschillende wijngaarden. En hij is dan ook een stuk lichter dan de cru-wijnen, maar tegelijk heeft hij net zoveel Etnakarakter: intense neus met bloemen, rood fruit (kers) en as.
Eck en Maurick.
  • Gratis verzending vanaf €75,00.
  • Elke wijn per fles te bestellen.
  • Telefoon: +31-(0)6-47888757
  • Leeftijdsverificatie dmv iDIN.
Beschrijving

Etna Rosso Le Vigne di Eli presenteert zich aan het oog met een intense robijnrode kleur, geproduceerd met Nerello Mascalese-druiven, het heeft alle typische kenmerken van deze wijnstok. In feite domineren de tonen van rood fruit en minerale tonen de nado, in de mond onthult deze rode Etna zich als een volle, elegante en frisse wijn.

De wijngaarden zijn vernoemd naar hun dochter Elisa, destijds een pasgeboren baby, aangezien de eigenaar Marco De Grazia al de schoonheid en delicatesse van de kleine wijngaarden hen terugbracht naar de schoonheid en elegantie van zijn dochtertje. Op dezelfde manier worden de wijnetiketten weergegeven door Elisa's tekeningen, gewoon om de spontaniteit en liefde te symboliseren die het bedrijf zou hebben voorgesteld en blijft bieden in de kwaliteit van zijn Siciliaanse wijnen.

Lekker bij: varkens vlees, wild en lam 

Land van herkomst Italië
Gebied Sicilië
Producent Le Vigne di Eli
Druif Nerello Mascalese
Kleur Rood
% 14 % vol.
Hout gehad Ja
Biologisch Ja
Inhoud 0,75L